Wat is Mikrotik?

Mikrotik is een producent van Routers, Firewalls & Wireless Access Points gevestigd in Riga, Letland. Het technisch team van Proper ICT werkt sinds 2007 naar volle tevredenheid met de producten en software van Mikrotik. Het onderscheidend vermogen van Mikrotik zit in het eigen besturingsysteem, RouterOS. Hiermee wordt geavanceerde functionaliteit aangeboden tegen prijzen die aanzienlijk lager liggen dan de producten van traditionele leveranciers.

Daarnaast kiest Mikrotik voor een eenvoudige en heldere verkoopstrategie, alle Mikrotik's ontvangen tijdens de levensduur gratis updates. Geen terugkerende support of licentie packs, zo lang de rekenkracht uw netwerk kan bijhouden blijft u dus verzekerd van nieuwe updates en functionaliteit.

Hieronder een selectie uit de verschillende Mikrotik producten.

Welke Mikrotik diensten levert Proper ICT?

Proper ICT helpt bedrijven bij het ontwerp en de uitrol van netwerken gebaseerd op Mikrotik. Naast implementatie kan ook worden geholpen bij een migratie vanaf concurrerende platforms. Heeft u al Mikrotik in huis en heeft u een uitdaging? Dan kunt u gebruik maken van gecertificeerde Mikrotik engineers voor het verhelpen van uw probleem.

Mikrotik diensten voor ISP's

Mikrotik devices zijn bij uitstek geschikt voor Internet Service Providers door de uitgebreide monitoring en ondersteuning van VLAN's, BGP, OSPF & MPLS. Proper ICT helpt ISP's bij de selectie van de juiste Customer Premises Equipment (CPE) en ook bij het samenstellen van een passende configuratie. Specifieke trainingen zijn beschikbaar voor netwerk engineers die snel van start willen met het Mikrotik platform. Indien gewenst kan Proper ICT een op maat gemaakte behuizing realiseren met uw bedrijfslogo.

Interesse?

Wilt u meer weten over de productlijn van Mikrotik, onze maatwerk CPE's of consultancy? Neemt u dan contact met ons op via sales@properict.nl, het formulier onder aan deze pagina of belt u ons op 085-0431600.

Naam *
Naam